Skocz do zawartości
Zobacz w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Star Citizen - Polska Społeczność

Pełnoekranowa aplikacja na ekranie głównym z powiadomieniami push, plakietkami i nie tylko.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Kliknij ikonę Udostępnij w przeglądarce Safari
  2. Przewiń menu i dotknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Kliknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na Androidzie
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, dotykając Install.

Spolszczenie Star Citizen (wykonanie: ALEX 0(^_^)0) - Uwagi, komunikacja

• Odpowiedzi 79
  • Wyświetleń 18,2k
  • Utworzony
  • Ostatnio

Najpopularniejsze plakaty w tym temacie

Najpopularniejsze posty

• Proszę bardzo 4.0 PREVIEW LIVE Nie byłem wstanie wszystkiego przetłumaczyć, chodzi o misje w Pyro. Ponad 400 misji, wyjazd i zbliżające się święta - brak czasu. Ale po świętach zabiorę się do rob

• Kolejne wydanie Star Citizen PL wersji 4.0 PREVIEW LIVE.9490545 Nie wszystkie misje są jeszcze przetłumaczone. Wersja: Alex_SC_PL_4.0_PREVIEW - 9490545_wersja testowa C-0.rar Ponieważ nastą

• Aktualizacja tłumaczenia do SC. Miłej zabawy Wersja: Alex_SC_PL_LIVE_4.1.0-9687209_ver.K1.rar

Opublikowane obrazy

Wyróżnione odpowiedzi

Napisano

Wyszedł kolejny update SC 4.8.2 - 12030094
A wraz z nim tłumaczenie, miłej zabawy. Plik z końcówką 'ver.BEZ-05' to wersja tłumaczenia bez polskich znaków.

Alex_SC_PL_LIVE_4.8.2-12030094_ver.GP.rar

Alex_SC_PL_LIVE_4.8.2-12030094_ver.BEZ-05.rar

Napisano

Witam ponownie, po długim oczekiwaniu, wyszedł SC patch 4.9 a wraz z nim tłumaczenie PL. Dostępne nowe misje w tym patchu są przetłumaczone, więc będzie można bezstresowo wykonywać te misje. Odnośnie BP - na obecną chwilę nie aktualizuję je, ponieważ za dużo co chwilę się zmienia. Podąłem tymczasową decyzję o tym, że jak będę miał chwilę, to może w paru misjach dodam lub zaktualizuję je. Nie zrezygnowałem z tego - jak się to wszystko ustabilizuje, to wtedy przyłożę się bardziej. Nanoszenie poprawek dużo pochłania czasu - trzeba to robić ręcznie, a nie chcę marnować cennego czasu, którego wolę spożytkować na tłumaczenie SC. Zamiast tego w tytułach misji macie informacje tego typu: [200 Rep] [BP] oznacza to:

• że za wykonanie tej misji otrzymacie jakiś schemat do wytworzenia. W opisie misji nie podałem jakie to są, ( tak jak to wyżej napisałem dlaczego) natomiast wcześniejsze misje, które opisywałem mają informacje jakie to są schematy.

• punkty reputacji: za wykonanie takiej misji otrzymujemy 200 punktów reputacji dla danej frakcji lub instytucji od których przyjęliśmy zlecenie.

Są też takie oznaczenie np. [50/100/800/1000 Rep] [BP] to punkty otrzymujemy od poziomu trudności lub postępu misji, czyli: 50 lub 100 lub 800 itd. Dzięki takim oznaczeniom, będziecie wiedzieli że taka misja da Wam jakiś losowy schemat do wytworzenia i / lub punkty reputacji. Za tydzień w piątek pojawi się kolejna aktualizacja tłumaczenia (trzeba będzie bez wyjątku ją pobrać, abyście potem nie mieli problemów) oraz będzie kilka ważnych informacji. Życzę Wam dobrej zabawy i dziękuję za kawusie 😀 🍻

Poniżej przykładowe screeny z oznaczeń tytułów misji:

Q1.jpg

Q2.jpg

Edytowane przez Alex

Napisano

Plik z końcówką 'ver.BEZ-06' to wersja tłumaczenia bez polskich znaków.

Alex_SC_PL_LIVE_4.9 - 12232306_ver.HZ.rar Alex_SC_PL_LIVE_4.9 - 12232306_ver.BEZ-06.rar