Witam ponownie, po długim oczekiwaniu, wyszedł SC patch 4.9 a wraz z nim tłumaczenie PL. Dostępne nowe misje w tym patchu są przetłumaczone, więc będzie można bezstresowo wykonywać te misje. Odnośnie BP - na obecną chwilę nie aktualizuję je, ponieważ za dużo co chwilę się zmienia. Podąłem tymczasową decyzję o tym, że jak będę miał chwilę, to może w paru misjach dodam lub zaktualizuję je. Nie zrezygnowałem z tego - jak się to wszystko ustabilizuje, to wtedy przyłożę się bardziej. Nanoszenie poprawek dużo pochłania czasu - trzeba to robić ręcznie, a nie chcę marnować cennego czasu, którego wolę spożytkować na tłumaczenie SC. Zamiast tego w tytułach misji macie informacje tego typu: [200 Rep] [BP] oznacza to:
że za wykonanie tej misji otrzymacie jakiś schemat do wytworzenia. W opisie misji nie podałem jakie to są, ( tak jak to wyżej napisałem dlaczego) natomiast wcześniejsze misje, które opisywałem mają informacje jakie to są schematy.
punkty reputacji: za wykonanie takiej misji otrzymujemy 200 punktów reputacji dla danej frakcji lub instytucji od których przyjęliśmy zlecenie.
Są też takie oznaczenie np. [50/100/800/1000 Rep] [BP] to punkty otrzymujemy od poziomu trudności lub postępu misji, czyli: 50 lub 100 lub 800 itd. Dzięki takim oznaczeniom, będziecie wiedzieli że taka misja da Wam jakiś losowy schemat do wytworzenia i / lub punkty reputacji. Za tydzień w piątek pojawi się kolejna aktualizacja tłumaczenia (trzeba będzie bez wyjątku ją pobrać, abyście potem nie mieli problemów) oraz będzie kilka ważnych informacji. Życzę Wam dobrej zabawy i dziękuję za kawusie 😀 🍻
Poniżej przykładowe screeny z oznaczeń tytułów misji:
Przez
Alex, · Napisano
Drodzy gracze!
Obywatel @Rock_N_Fly (Starsik) opublikował właśnie spolszczenie Star Citizen.
Link do spolszczeń:
Ten wątek przeznaczony jest na aktualizacje od Autora, uwagi i sugestie, do których zapraszamy.
Do zobaczenia w Przestrzeni!