Skocz do zawartości
Zobacz w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Star Citizen - Polska Społeczność

Pełnoekranowa aplikacja na ekranie głównym z powiadomieniami push, plakietkami i nie tylko.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Kliknij ikonę Udostępnij w przeglądarce Safari
  2. Przewiń menu i dotknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Kliknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na Androidzie
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, dotykając Install.

Spolszczenie Star Citizen (wykonanie: ALEX 0(^_^)0) - Uwagi, komunikacja

• Odpowiedzi 81
  • Wyświetleń 18,9k
  • Utworzony
  • Ostatnio

Najpopularniejsze plakaty w tym temacie

Najpopularniejsze posty

• Proszę bardzo 4.0 PREVIEW LIVE Nie byłem wstanie wszystkiego przetłumaczyć, chodzi o misje w Pyro. Ponad 400 misji, wyjazd i zbliżające się święta - brak czasu. Ale po świętach zabiorę się do rob

• Kolejne wydanie Star Citizen PL wersji 4.0 PREVIEW LIVE.9490545 Nie wszystkie misje są jeszcze przetłumaczone. Wersja: Alex_SC_PL_4.0_PREVIEW - 9490545_wersja testowa C-0.rar Ponieważ nastą

• Aktualizacja tłumaczenia do SC. Miłej zabawy Wersja: Alex_SC_PL_LIVE_4.1.0-9687209_ver.K1.rar

Opublikowane obrazy

Wyróżnione odpowiedzi

Napisano

Mamy SC 4.1.1 Wraz z tym wydaniem wyszło tłumaczenie pl, z możliwością wyboru języka PL lub PL+EN. Różnica polega tylko na tym, że PL - to tradycyjne tłumaczenie na język polski, tak jak dotychczas. PL+EN - to menu ustawień gry jest w języku angielskim, ustawienia graficzne, bindowanie klawiszy, ustawienia dźwięku itp. pozostała część jest w języku polskim - w tym misje.
Dochodzą kolejne komponenty z możliwością wyszukiwania w sklepach po ich wielkości np. S0, S3, S7 itd. Od tego wydania mamy możliwość wyszukiwania dodatków do broni w trybie FPS. Przy nazwach dodałem wpis np. (S3), (S1) itd. aby ułatwić szukanie potrzebnego przedmiotu. Nie ma różnicy czy napiszemy s4 lub S4, wynik będzie ten sam.
Z tym patchem doszedł nowy komponent do statków - TSB Flight Blade oraz PHB Flight Blade, czyli - Moduł Sterujący Lotem. Tu też mamy możliwość szybkiego szukania odpowiedniego komponentu. I tak:
- TSB Flight Blade = Moduł Sterujący Lotem TSB - szukamy po nazwie TSB
- PHB Flight Blade = Moduł Sterujący Lotem PHB - szykamy po nazwie PHB
- Standard Flight Blade = Standardowy Moduł Sterujący Lotem - szukamy po nazwie STN
W tym przypadku nie sprawdzałem, czy wielkość wpisywanego znaku będzie miało znaczenie.

Do pobrania:

Wersja: Alex_SC_PL_LIVE_4.1.1-9764168_ver.A1.rar

Napisano

WSPANIALE! Jak zwykle można na Ciebie liczyć do postu z publikacją każdej wersji spolszczenia powinien być dodany link z możliwością postawienia Tobie dużej kawy! Pozdrawiam, 

Napisano
W dniu 20.06.2025 o 23:23, groosz napisał:

WSPANIALE! Jak zwykle można na Ciebie liczyć do postu z publikacją każdej wersji spolszczenia powinien być dodany link z możliwością postawienia Tobie dużej kawy! Pozdrawiam, 

Popieram ten pomysł :classic_smile:.

Ogarnę temat jak to zrobić najlepiej i napiszę z tym do Alexa. Znam różne sposoby, wybierzemy dla niego najkorzystniejszy. I proponuję by ów link umieścił sobie w sygnaturce, z pełnym moim poparciem i wsparciem, które jeszcze zwiększymy.
// omówione 🙂 

Napisano

Update do tłumaczenia 4.2.0 - Dwie misje od Wikelo nie przetłumaczyłem... przeoczyłem, więc poprawiłem. 😜

Wersja: Alex_SC_PL_LIVE_4.2.0-9884616_ver.Y2.rar

Napisano

Update do tłumaczenia SC. Wersja 4.2.1 kompatybilna z 4.2.0 więc można śmiało instalować na obecną wersję.  Nie przetłumaczyłem nowych misji Wikelo oraz kilka z nowej inicjatywy. W niedzielę będzie aktualizacja do brakujących tłumaczeń.

Alex_SC_PL_LIVE_4.2.1-9958723_ver.Q1.rar

Napisano

Aaa.... zapomniałem dodać - wakacje, więc mnie nie będzie przez pewien czas i może się okazać, że kolejne tłumaczenie będzie z opóźnieniem. Ma dzieję, że Cig też zrobi sobie krótki urlop.😃😎
Pozdrawiam

Edytowane przez Alex

Napisano

Nie ma to jak zasłużony urlop! 😉 Dużo dobrej pogody... 

Napisano

Tłumaczenie SC 4.3.0 Miłej zabawy . W nowych misjach Dochodzeniowych - tylko "Agencji Hockrow" jest przetłumaczone Audio-wideo, głównego śledczego Arkena Mallora oraz Audio dr. Jorrita. Włączenie napisów macie na fotce poniżej. Dzięki Groosz

Wersja: Alex_SC_PL_LIVE_4.3.0-10098575_ver.H2.rar

Napisano

Alex jak zwykle niezawodnie! Dziękujemy!