Napisano 25 Wrzesień 20196 l Witam Panowie, macie gdzieś rotator kodów? Chciałbym podać któryś kod, ale uczciwie metodą losowania, aby nie było żalu 😛
Napisano 6 Październik 20196 l Wcale nie staram się nikogo przekonać do użycia tego kodu, wcaaale: STAR-T5CV-J3NJ Edytowane 6 Październik 20196 l przez Very_very_bad_joke
Napisano 15 Listopad 20196 l STAR-C4G3-R3VB MSDeliQuent88 albo Masterson Delinquentus :) Łotr z rządzą zemsty w swoim jedynym oku. Pieniądze, które od ciebie otrzymam nigdy nie będą wystarczające. Ewentualnie, jeśli przyjmę zlecenie, dostaniesz to, za co zapłaciłeś - nie mniej, nie więcej. Pamiętaj, wszystko ma swoją cenę... I niech na myśl ci nie przyjdzie mnie wyrolować, albo twoje ciało będzie mieć kilka dziur więcej do "penetracji" Masterson Delinquentus, Łotr z planety Mya
Napisano 16 Wrzesień 20205 l Hello hello! Mój referal to STAR-L2ZG-DHGH W pakiecie dorzucam latanie większymi statkami, szkolenia z pilotażu i walki, pomoc w zarabianiu kredytów, chętnego załoganta do wieżyczek oraz osobnika na którego można liczyć.
Napisano 16 Wrzesień 20205 l Witajcie Obywatele 🙂 Mój referal to - STAR-MYRC-FFPT Edytowane 16 Wrzesień 20205 l przez CzarnyMax_PL