igorweber 5 Napisano 10 Październik 2019 Witam, mam takie pytanie bo w MY HANGAR mam różne prezenty i to są głównie rzeczy które mogę ustawić jako dekoracje w moim hangarze. Ale są dwie pozycje co do których mam wątpliwości gdzie mogę je użyć. Pierwsze zdjęcie przedstawia nagrody i tu nie widać dopisku ze to jest dekoracja hangaru, być może wy wiecie co mam zrobić z tym fantem. Drugie z nich to koszulka AEON CLUB i prawdopodobnie gdzieś mogę ją odebrać w grze i sprawić by mój bohater mógł ją nosić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sarr 130 Napisano 15 Październik 2019 Informacje zaktualizowane: 26.08.2022r No więc tak, należysz do Aeon i Epoch Club jak m.in. i ja dlatego że założyłeś konto dość wcześnie w procesie produkcji Star Citizen. Podkoszulki niestety nie są jeszcze zaimplementowane. Mają mieć znaczenie prestiżowe już po premierze Star Citizen, poza tym nie mają żadnego inne użycia. Screenshot: Link Odnośnie zaś Takuetsu Mustanga, to są to faktycznie przedmioty możliwe do postawienia w Twoich prywatnych kwaterach, czytaj, w trwałym Hangarze 🙂. Mają być one zaimplementowane jeszcze w tym roku, lub w pierwszej połowie 2023. Patch 3.18 zbuduje pełną persystencję, która otworzy tego rodzaju możliwości dla całej gry. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igorweber 5 Napisano 16 Październik 2019 Dziękuję za odpowiedź, sprawdzę jeszcze raz to. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach