Witam wszystkich.
Czy mógł by mi ktoś opisać dokładnie co muszę zrobić żeby wymienić mój statek na coś większego?
Aktualnie posiadam dwa statki: Avenger Titan i MISC FREELANCER. I właśnie tego freelancera chciał bym wymienić na wiekszy. Może mi ktoś łopatologicznie wyjaśnić jak to zrobić? 🙂
Znalazłem ciekawą strone która na pewno zainteresuje potencjalnych przyszłych lub teraźniejszych handlowców/minerów.
Nie jaki Raveir stworzył interesujący site (stronę) która nie tylko wskazuje dobre trasy handlowe ale podlicza z góry całkowity profit, najlepszy towar, gdzie sprzedac, itd...
Na stronie też są między innymi raporty cen z miningu i w przyszłości będą rzeczy robione ze zbieractwem. Z tym prace trwają (mining manualny harvastables).
Z tego co widziałem jest też database z przedmiotami typu broń, armor, statki itd i gdzie je kupić.
Zobaczcie i oceńcie sami...
Kilka pytań związanych z w/w zagadnieniem.
Czy statki / pojazdy kupione za środki wewnątrz gry zachowują się pomiędzy aktualizacjami ?
Czy statki / pojazdy kupione za środki wewnątrz gry obejmuje jakieś ubezpieczenie ?
Czy można nimi obracać?
Who's Online
0 Members, 0 Anonymous, 7 Guests(See full list)
Tak, trzeba dostać się po prostu do Terminalu ASOP na Public Universe 🙂. Lecisz tramsem z Area18 do Riker's Memorial Spaceport i tam są te żółto-czarne terminale. Naciskasz Retrieve przy wybranym statku i jest podane w którym hangarze się znajduje statek. Trzeba wtedy iść do windy i wybrać ten hangar, a potem wejść do statku i poprosić o zgodę na start, odpalić silniki i wylecieć.
Podobne Spaceporty są w Lorville I New Babbage - Teasa Spaceport i NBB Landing Zone.
Moduł Hangar z Main Menu nie ma w tej chwili żadnego zastosowania, można tam tylko pooglądać statki, więc to zignoruj. Po prostu musisz polecieć / pojechać na Spaceport w danym mieście i tam są terminale do przywoływania statków do ich hangarów.