Cześć, jestem nowy, chciałem się was zapytać o kilka ogólnych rzeczy związanych ze statkami, sterowaniem oraz ogólnymi zasadami gry.
1. Zamierzam dość dużo grać więc chętnie dowiem się o najlepszych i w miarę tanich statkach we wszystkich kategoriach.
2. Co kliknąć po namierzeniu celu przez aby do niego skoczyć?
3. Którym przyciskiem zdejmuje się hełm?
4. W niedalekiej przyszłości chciałbym upgradeować mustanga alfa na aurorę LN , aurorę CL lub mustanga beta, chciałbym się dowiedzieć czym różnią się obydwie aurory i na który statek lepiej kupić ulepszenie.
Witam sprzedam konto z aurora, na koncie trochę grałem i było koło miliona kasy ale wywaliłem się z towarem więc zostało trochę kasy i aurora, jak ktoś chętny napewno się dogadamy z cena, kontakt:
Nr tel-574338178
Discord-FNAFFox1337_31552
Kilka zdjęć mojej Aurory LN z podróży międzyplanetarnych : ).
Nie mam ochoty jej upgrade'ować, bo wiem, że jak to zrobię, to już nie wrócę do tego statku. I będę tęsknił, heheh. Dlatego upgrade'uję inną linię, Mustanga. Jeśli macie coś ciekawego, jakieś screeny czy przemyślenia odnośnie tego statku, wrzucajcie swoje wątki w tym klubie.
Kilka pytań związanych z w/w zagadnieniem.
Czy statki / pojazdy kupione za środki wewnątrz gry zachowują się pomiędzy aktualizacjami ?
Czy statki / pojazdy kupione za środki wewnątrz gry obejmuje jakieś ubezpieczenie ?
Czy można nimi obracać?
Zastanawiam się, jakie strategie są obecnie najskuteczniejsze w zarabianiu kredytów w grze. Czy bardziej opłaca się skupić na misjach, handlu czy może piractwie? Chciałbym poznać opinie doświadczonych graczy oraz ich ulubione metody na szybki zarobek.
Przeglądający
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Cześć, jestem nowy, chciałem się was zapytać o kilka ogólnych rzeczy związanych ze statkami, sterowaniem oraz ogólnymi zasadami gry.
1. Zamierzam dość dużo grać więc chętnie dowiem się o najlepszych i w miarę tanich statkach we wszystkich kategoriach.
2. Co kliknąć po namierzeniu celu przez aby do niego skoczyć?
3. Którym przyciskiem zdejmuje się hełm?
4. W niedalekiej przyszłości chciałbym upgradeować mustanga alfa na aurorę LN , aurorę CL lub mustanga beta, chciałbym się dowiedzieć czym różnią się obydwie aurory i na który statek lepiej kupić ulepszenie.
5. Jak szybko zarabia się w grze walutę?
Z góry dzięki za odpowiedzi.
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi