Napisano 9 Czerwiec 20206 l Witam. Jestem nowy w Star Citizen. Gram od 7 dni. Dostałem jeden znak kryminalny i 3 dni temu gra wtrąciła mnie do więzienia. Chciałem odpracować lecz co chwila wyskakują problemy. Wydobyłem skał na 4 000 000 Merits. Time Release 00:00:00. Nie mogę wydostać się z więzienia, co mnie wybije z gry wpisuje znowu 1 stopień kary a czasem 2 i 3. Nie idzie też zegar (odejmujący czas kary). Proszę o pomoc.
Napisano 12 Czerwiec 20206 l Rozwiązanie W dniu 9.06.2020 o 16:37, ZbychM napisał: Witam. Jestem nowy w Star Citizen. Gram od 7 dni. Dostałem jeden znak kryminalny i 3 dni temu gra wtąciła mnie do więzienia. Chciałem odpracować lecz co chwila wyskakują problemy. Wydobyłem skał na 4 000 000 Merits. Time Release 00:00:00. Nie mogę wydostać się z więzienia, co mnie wybije z gry wpisuje znowu 1 stopień kary a czasem 2 i 3. Nie idzie też zegar (odejmujący czas kary). Proszę o pomoc. Witaj @ZbychM! Najmocniej Cię przepraszam że długo czekałeś na odpowiedź, aż tyle pracy ostatnio. No więc, rzecz jasna jeżeli posiadasz CrimeStat (CS) to timer powinien zawsze wskazywać więcej niż 00:00:00. To już jest bug. Odpracowywanie kary polega na zmniejszaniu czasu do wyjścia przez odpracowywanie w kamieniołomach lub przeczekanie wyroku. Liczą się tutaj godziny realnego czasu, więc zegar bije również po wylogowaniu. Czy udaje się wyjść z więzienia i wrócić normalnie na Public Universe? Jeśli tak, to obecnie w pierwszej chwili wyrzuca wtedy w kosmos, ale po respawnie przy użyciu klawisza Backspace (przytrzymaj) powinno przenieść do łóżka na ostatnio odwiedzaną stację. Napisz please czy tak się dzieje. Dalej, czy możesz grać normalnie i tylko nadal masz CrimeStat? Więc trafiasz do więzienia znów dopiero po zestrzeleniu? Podaj więcej szczegółów. Choć po tym co piszesz wnioskuję, że może być jednak konieczny Character Reset.