Skocz do zawartości
Zobacz w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Star Citizen - Polska Społeczność

Pełnoekranowa aplikacja na ekranie głównym z powiadomieniami push, plakietkami i nie tylko.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Kliknij ikonę Udostępnij w przeglądarce Safari
  2. Przewiń menu i dotknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Kliknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na Androidzie
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, dotykając Install.

Problemy z CrimeStat, prośba o pomoc

Wyróżnione odpowiedzi

Napisano

Witam. Jestem nowy w Star Citizen. Gram od 7 dni. Dostałem jeden znak kryminalny i 3 dni temu gra wtrąciła mnie do więzienia. Chciałem odpracować lecz co chwila wyskakują problemy. Wydobyłem skał na 4 000 000 Merits. Time Release 00:00:00. Nie mogę wydostać się z więzienia, co mnie wybije z gry wpisuje znowu 1 stopień kary a czasem 2 i 3. Nie idzie też zegar (odejmujący czas kary). Proszę o pomoc.

Rozwiązany przez Sarr

Napisano
  • Rozwiązanie
W dniu 9.06.2020 o 16:37, ZbychM napisał:

Witam. Jestem nowy w Star Citizen. Gram od 7 dni. Dostałem jeden znak kryminalny i 3 dni temu gra wtąciła mnie do więzienia. Chciałem odpracować lecz co chwila wyskakują problemy. Wydobyłem skał na 4 000 000 Merits. Time Release 00:00:00. Nie mogę wydostać się z więzienia, co mnie wybije z gry wpisuje znowu 1 stopień kary a czasem 2 i 3. Nie idzie też zegar (odejmujący czas kary). Proszę o pomoc.

Witaj @ZbychM!

Najmocniej Cię przepraszam że długo czekałeś na odpowiedź, aż tyle pracy ostatnio.

No więc, rzecz jasna jeżeli posiadasz CrimeStat (CS) to timer powinien zawsze wskazywać więcej niż 00:00:00. To już jest bug.  Odpracowywanie kary polega na zmniejszaniu czasu do wyjścia przez odpracowywanie w kamieniołomach lub przeczekanie wyroku. Liczą się tutaj godziny realnego czasu, więc zegar bije również po wylogowaniu. Czy udaje się wyjść z więzienia i wrócić normalnie na Public Universe?
Jeśli tak, to obecnie w pierwszej chwili wyrzuca wtedy w kosmos, ale po respawnie przy użyciu klawisza Backspace (przytrzymaj) powinno przenieść do łóżka na ostatnio odwiedzaną stację.

Napisz please czy tak się dzieje. Dalej, czy możesz grać normalnie i tylko nadal masz CrimeStat? Więc trafiasz do więzienia znów dopiero po zestrzeleniu?
Podaj więcej szczegółów. Choć po tym co piszesz wnioskuję, że może być jednak konieczny Character Reset.

Napisano
  • Autor

Witam. poradził reset postaci. Już jest OK.