Napisano 19 Maj 20224 l Cześć, Prawie codziennie jestem na discordzie by grać razem z innymi i widząc, że często zdarzają się nam ciekawe przygody postanowiłem nagrywać. Oto pierwszy i mam nadzieję, że nie ostatni filmik, w którym zebraliśmy się na wspólne działanie. Sam też namawiam do dzielenia się w taki, czy inny sposób własnymi przygodami.
Napisano 20 Maj 20224 l Świetna inicjatywa 🙂. Dobrze by te wyprawy zapisywać, na Discord to wszystko zbyt łatwo się zasypuje. Chociaż warto będzie rozważyć dla takiej działalności bloga newsowego, obgadamy to dokładnie i sprawdzimy, w razie czego damy tu linka do bloga, a na razie można wrzucać dalej. Osoby które dopiero zastanawiają się czy warto pograć w SC mogą obejrzeć autentyczny gameplay, a i dla społeczności to jest coś ciekawego, bo to nasze, hubowe, z życia wzięte. Myślę że zintegrujemy tego typu rzeczy również w nadchodzącym portalu (będzie połączony z forum). Fajnie takie materiały obejrzeć. 👍 I czekam na kolejne ✨.
Napisano 8 Lipiec 20223 l Autor Hej, Wczoraj dzięki większej ilości ludzi postanowiliśmy się zebrać na Carracka. Nawet coś razem zrobiliśmy Jest to vlog, więc nic nie było Cięte. Pełna godzinna przygoda!
Napisano 9 Lipiec 20223 l Autor I tak się złożyło, że jest i kolejny wpis. Nagrań było aż 3 godziny, ale tym razeum wszystko zostało pocięte by pokazać najlepsze kawałki. Jest dużo śmiechu i zabawnych akcji, więc zapraszam do oglądania.
Napisano 4 Sierpień 20223 l Autor Jest Jumptown, jest i wpis 😉 Edytowane 4 Sierpień 20223 l przez Arcadius
Napisano 30 Sierpień 20223 l Autor Nie planowane, ale community w SC samo zdecydowało by popracować razem.
Napisano 7 Kwiecień7 Kwi Super inicjatywa! Nagrywanie wspólnych akcji to najlepszy sposób, żeby pokazać nowym graczom, o co naprawdę chodzi w Star Citizen.