Napisano 17 Styczeń 20197 l Jak wiemy, Star Citizen jest wciąż na etapie Alpha. Gra jest nieustannym placem budowy, a to generuje nam najprzeróżniejsze sytuacje. Część z nich może być wkurzająca, ale reszta jest po prostu zabawna czy osobliwa. Czasem jakiś statek znajdzie się tam, gdzie nie powinien - w korytarzu, na stacji metra, pod teksturami itd. Innym razem ktoś zamontuje na niewielkim dziobie przerośnięte działka. Ktoś próbując zeskoczyć na statek zawiśnie w powietrzu. Ktoś inny znajdzie się w jeszcze innej sytuacji i szybko zrobi screena... Dlatego temat z humorem wydaje się wręcz obowiązkowy 😄. Jest tu też miejsce na tzw. "ciekawe" znaleziska, które nie pasują do klubów. Forma wrzutek obojętna. Screeny, nagrania, opisy, wszystko mile widziane. ps. w tym wątku można wrzucać post pod postem bez zastrzeżeń!
Napisano 17 Styczeń 20197 l Autor Pomyślałem że sobie skoczę z większego lądowiska w GrimHex na Aurorę, będzie fajnie. Odpalił się czar lewitacji: Help, panie pilocie!
Napisano 19 Styczeń 20197 l Humor w Star Citizen? 😄 Wlatując w lasery działek Portu Olisar nic wam nie będzie 😛 Sarmacja - Polska Organizacja Star Citizen SFOTU - Polska organizacja Star Citizen
Napisano 10 Styczeń 20206 l Vewy ewil eggz. <gasps> 😮 You don't Saymar. Robiliśmy event - party z inicjatywy innego graczy, które później nazwałem Woodstock / Spacestock 2950. Informowaliśmy o tym podczas testów player cap zwiększonego do 60 na Public Test Universe. Pewien typ najwyraźniej otrzymał sporo zaproszeń i odezwał się tylko nagle ostro i ordynarnie pojechał jednemu z graczy. Ale tak naprawdę bardzo obraźliwie, bez chęci komunikacji. Postanowiłem więc adekwatnie zareagować.
Napisano 23 Grudzień 20214 l Z okazji zbliżających się świąt Bożego Narodzenia mamy dla Was wspaniały prezent! Ponieważ to dzięki Wam możemy tworzyć najwspanialszy projekt w dziejach ludzkości. Prezentujemy Wam najnowszy pojazd od RSI! Wszyscy darczyńcy, którzy odebrali prezent 22 grudnia 2021 roku otrzymają go na własność. Tak - na własność w formacie .png! Żeby tego było mało, prezentem jest również możliwość zakupu tego pojazdu w przystępnej cenie. Dodatkowo wydana zostanie również edycja Steel, dostępna specjalnie dla Was kochani - za jedyne 250$! The Prophet vZay Wolves of the Eclipse
Napisano 28 Lipiec 20223 l That's Alien! RUN! 👽 - - - - - - - - - Przechwytywanie twarzy, jest zadziwiające w tej grze 😄
Napisano 11 Sierpień 20223 l Wrzucałem już na naszego discorda, ale skoro mamy tutaj specjalnie do tego przeznaczony dział... 😉 Lądowanie poszło trochę nie tak 😛 Edytowane 11 Sierpień 20223 l przez bigos86
Napisano 7 Czerwiec 20233 l Ej potrzebujesz pomocy ? 🙂 Pico przejmują mi Corsaira 🙂 Ludzie po Invictusie be like 🙂 Taka biba była że Frankowi się zmarło 😛 hahahaha
Napisano 16 Czerwiec 20233 l Jak impreza to tylko w ArcCorpie ! Squadron 42 - Star Citizen 2023.06.16 - 15.56.05.02.DVR_Trim.mp4 Jeżeli zaczynasz przygodę z Star Citizenem a moje materiały Ci pomogły - zachęcam Cię również do skorzystania z mojego Refferal Linku STAR-YSQB-DL4M który pomożę Ci na start zgarnąć dodatkowe 5,000 UEC na dobry początek gwiezdnej przygody .