Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które...
Szukaj wyników w...
DamianArbuz🍉

Co dzisiaj udało Ci się wykopać? - chwalimy się ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć!

Temat, w którym chwalimy się naszymi rekordowymi utargami  z miningu.
Może zacznę od swojego niedawnego wyniku. Wykopane na Daymar na biegunie planety.  😉

ScreenShot0492.thumb.jpg.b2527f135a866628ea2681755ba15c6d.jpg

Edytowane przez DamianArbuz🍉
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj brak weny godzina szukania Bexalite na Arial nie przyniosła oczekiwanych rezultatów 😛
ScreenShot0253.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj napotkane zasobniejsze skałki w pasie asteroid Yela.
35% Diamentu w tym kawałku skały.

ScreenShot0267.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zrzeszenia założone przez graczy

• Kto jest online?   0 użytkowników, 0 anonimowych, 17 gości (Zobacz pełną listę)

Brak zarejestrowanych użytkowników online

• Nadchodzące wydarzenia

Brak nadchodzących wydarzeń
  • Aktywni użytkownicy

• Kluby i Fora Citizenów

• Statystyki społeczności

• Tematów
      158
    • Odpowiedzi
      857
  • Popularne aktualnie

• Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      1 262
    • Najwięcej online
      2 020

Nowy gracz
    szatlak

• Bardzo misie podobał S-TAC od środka, fajna łajba do latania na bunkry i inne potencjalne misje na planetach w przyszłości. Tyle że w moim odczuciu to statek dla 2-3 osób, aby komfortowo korzystać z jego zasobów. Z potencjałem do wożenia całej zgrai napalonych marines. Póki w CS lata się głównie solo, a w grze nie ma jeszcze NPCów, których można zatrudnić i szkolić do obsługi działek i wszystkiego innego, wolę jednak Taurusa z Nursą albo C2 z Ambulansem C8R. Przetestowałem TACa przez kilka dni i bardzo podoba misie jego estetyka, szczególnie czerwone lasery wokół otwieranych włazów. Być może w przyszłości do niego jeszcze wrócę, na razie czekam na Ironclad Assault jako bazę wypadową z miejscem na parę gratów.
    • fajny opis, zastanawiam się nad tym statkiem od jakiegoś czasu, obecnie latam i pracuję na Taurusie ale dużo czasu spędziłem na freelacerze max, Jako że jestem pilotem to kokpit ma dla mnie większe znaczenie niż reszta statku i stwierdzam że ta przednia szyba .. ma swój urok i dodje pewnego feelingu do gameplayu. Wymusza konkretny styl lotu  i grania i trzeba to zaakceptować jeżeli ktoś chce latać tymi statkami. Maszynę trzeba po prostu wyczuć z resztą jak każdą. Mi się podoba choć wlecenie nim do doku od góry jest praktycznie niemożliwe 😉 
    • tak to mocno zauważalne elementy które nie pozwalają sądzić że oni tam to się chyba tylko na zarabianiu skupili, fajny opis, treściwy i rzeczowy.
    • Świetna sprawa też o czymś takim myślimy z ekipą SWT i trochę do tego dążymy w naszym gameplayu na tyle ile to możliwe.
    • Bardzo mi miło 🙂 Można zrobić wywiad, zwłaszcza, że widzę, że masz wiadomego Prowlera w fenomenalnym malowaniu! Tylko jedna sprawa. Dzisiaj nie dam rady, a od jutra do następnego weekendu nie ma mnie w domu. Więc skontaktujmy się w następną sobotę / niedzielę, dobrze? 

Pozdrawiam!
  • Przeglądający

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Dołącz do Polskiej Społeczności Star Citizen!

|