Czy statki / pojazdy kupione za środki wewnątrz gry zachowują się pomiędzy aktualizacjami ?
Czy statki / pojazdy kupione za środki wewnątrz gry obejmuje jakieś ubezpieczenie ?
Czy można nimi obracać?
Hejka mam do sprzedania Konto w grze.
Zawartość :
STATKI.
-Vulture
-Corsair
-Ciuchy
Gear - Quirinus Tech Artimex “Red Alert” Armor x2 (w dwóch różnych Kolorach) Oba ze snajperką.
Cześć,
Zakładam ten temat z myślą o wszystkich, którzy chcą podzielić się zrzutami ekranu, których motywem przewodnim są statki kosmiczne oraz pozostałe pojazdy - wszelkiej maści.
Temat ten jest odpowiedzią na Katalog Turystyczny - główną różnicą jest to, że tematem głównym jest statek, a nie krajobraz. Krajobraz jest dodatkiem - czyli totalnie odwrotnie jak we wcześniej wspomnianym wątku.
Żeby tradycji stało się zadość, rozpocznę.
Aegis Redeemer nad microTechem.
Dodatkowo hologram, uchwycony podczas wystawy RSI na IAE 2051, najbardziej oczekiwanego przeze mnie statku - RSI Perseus.
Gdy już zostanie dodany do gry, oczekujcie aktualizacji wpisu.
>> WAŻNE: W razie problemów screenshoty wrzucamy w formacie .jpg! <<
Witajcie, chciałbym was zapytać o radę oraz doświadczenie w spawie kupowania nowych statków, gdyż chciałbym kupić jeden z poniżej wymienionych statków, mianowicie: Buccaneer, F7C Hornet z wieżyczką, Gladius/Valiant/Pirate(nie wiem który ma leprze uzbrojenie), Gladiator, Saber, Hawk, Scythe i P-52 Merlin, jak się nimi lata, czy są dobre jak na swoją cenę?
Dodatkowo chciałbym zapytać czy wiecie coś może o kosztach oraz premierze San'tok.yãi oraz crusaderów proszę także o ich ocenę. Chętnie rozpatrzę także wasze propozycje statków które mogę kupić, nie chciałbym przekraczać 150 $. Jeszcze jedno pytanie, kiedy pojawiają się eventy na których można kupować te statki? Pozdrawiam
Cześć, jestem nowy, chciałem się was zapytać o kilka ogólnych rzeczy związanych ze statkami, sterowaniem oraz ogólnymi zasadami gry.
1. Zamierzam dość dużo grać więc chętnie dowiem się o najlepszych i w miarę tanich statkach we wszystkich kategoriach.
2. Co kliknąć po namierzeniu celu przez aby do niego skoczyć?
3. Którym przyciskiem zdejmuje się hełm?
4. W niedalekiej przyszłości chciałbym upgradeować mustanga alfa na aurorę LN , aurorę CL lub mustanga beta, chciałbym się dowiedzieć czym różnią się obydwie aurory i na który statek lepiej kupić ulepszenie.
5. Jak szybko zarabia się w grze walutę?
Z góry dzięki za odpowiedzi.
Tak. Myślę, że Chrisowi Robertsowi i całemu CIGowi zależy na tym, żeby gracz, nawet nie wykonując żadnej misji, robiąc cokolwiek, miał doświadczenie przygody 🙂
Kilka pytań związanych z w/w zagadnieniem.
Czy statki / pojazdy kupione za środki wewnątrz gry zachowują się pomiędzy aktualizacjami ?
Czy statki / pojazdy kupione za środki wewnątrz gry obejmuje jakieś ubezpieczenie ?
Czy można nimi obracać?
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi