Hejka mam do sprzedania Konto w grze.
Zawartość :
STATKI.
-Vulture
-Corsair
-Ciuchy
Gear - Quirinus Tech Artimex “Red Alert” Armor x2 (w dwóch różnych Kolorach) Oba ze snajperką.
Witam wszystkich.
Czy mógł by mi ktoś opisać dokładnie co muszę zrobić żeby wymienić mój statek na coś większego?
Aktualnie posiadam dwa statki: Avenger Titan i MISC FREELANCER. I właśnie tego freelancera chciał bym wymienić na wiekszy. Może mi ktoś łopatologicznie wyjaśnić jak to zrobić? 🙂
Znalazłem ciekawą strone która na pewno zainteresuje potencjalnych przyszłych lub teraźniejszych handlowców/minerów.
Nie jaki Raveir stworzył interesujący site (stronę) która nie tylko wskazuje dobre trasy handlowe ale podlicza z góry całkowity profit, najlepszy towar, gdzie sprzedac, itd...
Na stronie też są między innymi raporty cen z miningu i w przyszłości będą rzeczy robione ze zbieractwem. Z tym prace trwają (mining manualny harvastables).
Z tego co widziałem jest też database z przedmiotami typu broń, armor, statki itd i gdzie je kupić.
Zobaczcie i oceńcie sami...
Zastanawiam się, jakie strategie są obecnie najskuteczniejsze w zarabianiu kredytów w grze. Czy bardziej opłaca się skupić na misjach, handlu czy może piractwie? Chciałbym poznać opinie doświadczonych graczy oraz ich ulubione metody na szybki zarobek.
Przeglądający
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.