DamianArbuz🍉 49 Napisano 10 Styczeń 2019 (edytowane) Eon klub - nazwa obecna klubu. Wymyśliłem ją na szybko. Powstała z przetłumaczenia napisu na koszulce, którą dostają gracze z pierwszego miliona obywateli w Star Citizen. Jednak temat jest otwarty fajnie jakby klubowicze sami wymyślili jakąś sensowną nazwę dla tego klubu. Fajnie jakby kojarzyła się z tematem i z nazewnictwem w Star Citizen. Rzucajcie pomysłami wybierzemy coś fajnego 😉 Edytowane 10 Styczeń 2019 przez DamianArbuz🍉 Sarmacja - Polska Organizacja Star Citizen SFOTU - Polska organizacja Star Citizen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sarr 129 Napisano 11 Styczeń 2019 Mnie nazwa wydaje się w porządku. Zastanawiała mnie modyfikacja, ale wyjaśniłeś, że to prostu tłumaczenie. No i myślę że jest w ten sposób całkiem ok. Mamy dzięki temu swój polski odpowiednik Aeon Club, czy raczej, polskie określenie. Gdyby to jednak powodowało jakieś nieścisłości, można będzie wrócić do Aeon Klub i na pewno będzie odpowiednio. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach