Skocz do zawartości
Zobacz w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Star Citizen - Polska Społeczność

Pełnoekranowa aplikacja na ekranie głównym z powiadomieniami push, plakietkami i nie tylko.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Kliknij ikonę Udostępnij w przeglądarce Safari
  2. Przewiń menu i dotknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Kliknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na Androidzie
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, dotykając Install.

Konto/Gladius/400I/Squadron42

Napisano

541417679_DesktopScreenshot2022_07.02-12_11_43_98.thumb.png.e15ad477abb4ae29cf50363171211931.pngimageproxy.php?img=&key=b578b31439e10396Sprzedam konto z constelation taurus i gladiusem.
Do tego jest tez Squadron 42.
I jakieś tam pierdoły z luminaliów i innych eventów oraz podarki od kolegi , który jest subem.

33333.jpg

8888.jpg

6666.jpg

2222.jpg

777.jpg

555.jpg

444.jpg

111.jpg

Desktop Screenshot 2024.05.01 - 02.52.50.45.png

Edytowane przez nrfegrom

Wyróżnione odpowiedzi

Napisano
  • Autor

Konto nadal aktualne do sprzedania, jeśli ktoś zainteresowany to proszę o info.

Napisano
  • Autor

Konto nadal aktualne, taurus został upgradowany na 400I, jak ktoś realnie zainteresowany to proszę o kontakt.

Desktop Screenshot 2024.05.01 - 02.52.50.45.png

konto oddam za mniej niż połowę jego wartości , jak ktoś zainteresowany to proszę pisać.
Byle nie oferty typu 100/150 zł nie ośmieszajmy się.

Napisano

Sprzedający podał swoją cenę, ja ją zaakceptowałem i nawet się nie raczył odezwać, że rezygnuje. pomimo, że odczytuje wiadomości PW. 

Zapewne z powodu mojej propozycji, aby transakcję dla bezpieczeństwa finansowego przepuścić przez allegro - koszty mieliśmy pokryć po połowie.

Edytowane przez michaelgogolowski

Napisano
  • Autor

Zmarła mi Mama to tak pokrótce, konta nie sprzedałem i na razie nie mam zamiaru się z tym za przeproszeniem pierdolić.
Typ wypisuje i spamuje jak głupi i snuje jakieś śmieszne teorie, gdzie tu oszustwo skoro do niego nawet do nie odpisałem.
Na tym, forum wystawiłem sprzęt (logitech x56 + freetrack) , który się sprzedał OSOBIŚCIE u mnie W DOMU !!..
Szkoda słów , a kupujący sam pisał ,że ma ponad 20+ ofert to już dawno mógł coś kupić, a nie wypłakiwać się na forum.
Tyle jeśli chodzi o mnie.

Napisano
9 godzin temu, nrfegrom napisał:

Zmarła mi Mama to tak pokrótce, konta nie sprzedałem i na razie nie mam zamiaru się z tym za przeproszeniem pierdolić.
Typ wypisuje i spamuje jak głupi i snuje jakieś śmieszne teorie, gdzie tu oszustwo skoro do niego nawet do nie odpisałem.
Na tym, forum wystawiłem sprzęt (logitech x56 + freetrack) , który się sprzedał OSOBIŚCIE u mnie W DOMU !!..
Szkoda słów , a kupujący sam pisał ,że ma ponad 20+ ofert to już dawno mógł coś kupić, a nie wypłakiwać się na forum.
Tyle jeśli chodzi o mnie.

Ogromnie współczuję w takim razie i najmocniej Cię przepraszam ze swojej strony 😢. Nie mogliśmy wiedzieć. Po prostu pilnujemy porządku.

Dziękuję w takim razie za Twoją odpowiedź i trzymaj się 💔. Gdybyś czegoś potrzebował, pisz. Sprawa wyjaśniona.

Napisano
  • Autor

W sumie tak , od ostatniego "wystawiania" nie interesowałem się tym.

Jak dogadamy sie co do ceny to moge to rowniez wystawic np na allegro.

Ale koszt ponosi kupujacy.

Napisano

Rzuć ceną jaka Cię interesuje.

Znajdziesz mnie na discordzie, nazwa taka sama jak tutaj.

Edytowane przez BlazejAntol

Napisano
  • Autor

Moge wbić ale to dopiero jutro wieczorem , aktualnie na delegacji siedze.