Napisano 9 Lipiec 20224 l Sprzedam konto z constelation taurus i gladiusem. Do tego jest tez Squadron 42. I jakieś tam pierdoły z luminaliów i innych eventów oraz podarki od kolegi , który jest subem. Edytowane 1 Maj 20242 l przez nrfegrom
Napisano 29 Październik 20223 l Autor Konto nadal aktualne do sprzedania, jeśli ktoś zainteresowany to proszę o info.
Napisano 1 Maj 20242 l Autor Konto nadal aktualne, taurus został upgradowany na 400I, jak ktoś realnie zainteresowany to proszę o kontakt. konto oddam za mniej niż połowę jego wartości , jak ktoś zainteresowany to proszę pisać. Byle nie oferty typu 100/150 zł nie ośmieszajmy się.
Napisano 4 Czerwiec 20242 l Sprzedający podał swoją cenę, ja ją zaakceptowałem i nawet się nie raczył odezwać, że rezygnuje. pomimo, że odczytuje wiadomości PW. Zapewne z powodu mojej propozycji, aby transakcję dla bezpieczeństwa finansowego przepuścić przez allegro - koszty mieliśmy pokryć po połowie. Edytowane 5 Czerwiec 20242 l przez michaelgogolowski
Napisano 7 Czerwiec 20242 l Rozumiem że zachodzi podejrzenie oszustwa. Czy autor @nrfegrom może skomentować? Jeśli w ciągu tygodnia nie będzie odpowiedzi, wątek zamykamy.
Napisano 8 Czerwiec 20242 l Autor Zmarła mi Mama to tak pokrótce, konta nie sprzedałem i na razie nie mam zamiaru się z tym za przeproszeniem pierdolić. Typ wypisuje i spamuje jak głupi i snuje jakieś śmieszne teorie, gdzie tu oszustwo skoro do niego nawet do nie odpisałem. Na tym, forum wystawiłem sprzęt (logitech x56 + freetrack) , który się sprzedał OSOBIŚCIE u mnie W DOMU !!.. Szkoda słów , a kupujący sam pisał ,że ma ponad 20+ ofert to już dawno mógł coś kupić, a nie wypłakiwać się na forum. Tyle jeśli chodzi o mnie.
Napisano 9 Czerwiec 20242 l 9 godzin temu, nrfegrom napisał: Zmarła mi Mama to tak pokrótce, konta nie sprzedałem i na razie nie mam zamiaru się z tym za przeproszeniem pierdolić. Typ wypisuje i spamuje jak głupi i snuje jakieś śmieszne teorie, gdzie tu oszustwo skoro do niego nawet do nie odpisałem. Na tym, forum wystawiłem sprzęt (logitech x56 + freetrack) , który się sprzedał OSOBIŚCIE u mnie W DOMU !!.. Szkoda słów , a kupujący sam pisał ,że ma ponad 20+ ofert to już dawno mógł coś kupić, a nie wypłakiwać się na forum. Tyle jeśli chodzi o mnie. Ogromnie współczuję w takim razie i najmocniej Cię przepraszam ze swojej strony 😢. Nie mogliśmy wiedzieć. Po prostu pilnujemy porządku. Dziękuję w takim razie za Twoją odpowiedź i trzymaj się 💔. Gdybyś czegoś potrzebował, pisz. Sprawa wyjaśniona.
Napisano 24 Marzec 20251 r Autor W sumie tak , od ostatniego "wystawiania" nie interesowałem się tym. Jak dogadamy sie co do ceny to moge to rowniez wystawic np na allegro. Ale koszt ponosi kupujacy.
Napisano 24 Marzec 20251 r Rzuć ceną jaka Cię interesuje. Znajdziesz mnie na discordzie, nazwa taka sama jak tutaj. Edytowane 24 Marzec 20251 r przez BlazejAntol
Napisano 27 Marzec 20251 r Autor Moge wbić ale to dopiero jutro wieczorem , aktualnie na delegacji siedze.
Do tego jest tez Squadron 42.
I jakieś tam pierdoły z luminaliów i innych eventów oraz podarki od kolegi , który jest subem.
Edytowane przez nrfegrom