Napisano 5 Marzec 20251 r Autor Jak powszechnie wiadomo wśród tych, którzy grają w Starfield, Nowa Atlantyda jest stolicą Zjednoczonych Kolonii. Prawie każdy, kto grał a Starfielda dotarł do tego miasta i mógł podziwiać jego skwery i budynki. Postanowiłem zamieścić tu parę zdjęć z tego pięknego miasta. W Starfieldzie, jak w większości gier oczywiście występuje cykl dnia i nocy, tak więc możemy podziwiać Nową Atlantydę także w porze nocnej. Edytowane 6 Marzec 20251 r przez millabrega
Napisano 5 Marzec 20251 r Autor W Nowej Atlantydzie możemy często spotkać Millę, która zresztą oprowadzała nas po ulicach miasta. Edytowane 6 Marzec 20251 r przez millabrega
Napisano 5 Marzec 20251 r 7 godzin temu, millabrega napisał: Jak powszechnie wiadomo wśród tych, którzy grają w Starfield, Nowa Atlantyda jest stolicą Zjednoczonych Kolonii. Prawie każdy, kto grał a Starfielda dotarł do tego miasta i mógł podziwiać jego skwery i budynki. Postanowiłem zamieścić tu parę zdjęć z tego pięknego miasta. (...) W Starfieldzie, jak w większości gier oczywiście występuje cykl dnia i nocy, tak więc możemy podziwiać Nową Atlantydę także w porze nocnej. @millabrega używasz jakiegoś Reshade albo Modów, czy to tak teraz w Starfieldzie wygląda od razu?
Napisano 5 Marzec 20251 r Autor Używam tylko jednego. Jest to mod ściągający ten filtr w kolorze sraczki dodany przez jakiegoś bałwana z Beci. Nie wiem do czego miałby służyć, jeśli nie do pogorszenia grafy w Starfieldzie. Otóż i mod, który go usuwa: Podobno jest płatny. Jeśli ktoś nie chce płacić, to powinien być także na Nexusie. No i należy jeszcze pamiętać by w opcjach graficznych gry ustawić na zero ziarno filmowe. Niczego więcej nie mam, co by grafę podbijało. Edytowane 6 Marzec 20251 r przez millabrega
Napisano 6 Marzec 20251 r Autor W Starfieldzie, jak już wiemy, jest nie tylko system dnia i nocy, ale też mamy zmienną pogodę. Na szczęście dziś znowu jest słonecznie i Milla powiedziała, że zabierze nas na "starówkę" w Nowej Atlantydzie. Stare Miasto ze swymi krętymi, wąskimi uliczkami ma swój urok, a wystawy sklepowe wabią przechodniów... Stamtąd udaliśmy się nad staw. By potem udać się na skwerek "Trzech P"
Napisano 6 Marzec 20251 r Autor A teraz parę fotek z miejsc nie tak oczywistych. Starfield przyzwyczaja większość do szybkich podróży, więc chcę pokazać miejsca do których rzadko się zagląda. Ale najpierw Nowa Atlantyda z oddali, o wschodzie słońca. Od placu "Trzech P" można się łatwo dostać pod "iglicę" A potem możemy udać się chodnikiem używanym, przez konserwatorów. Edytowane 6 Marzec 20251 r przez millabrega
Napisano 7 Marzec 20251 r Autor A teraz trochę potowarzyszmy Milli w Nowej Atlantydzie. Żadnych rewelacji. Po prostu Milla. Czy Starfield umożliwia zrobienie ładnej postaci?