michaelgogolowski 0 Napisano 29 Maj 2024 Kupię konto nieco bardziej rozbudowane niż startowe, za rozsądną cenę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bad_and_ugly 1 Napisano 1 Czerwiec 2024 (edytowane) Cześć. Konto na sprzedaż poniżęj , mogę uzupełnić o Scorpiusa LTI z upgredów. o wartości 215,25. Wtedy cena za wszystko 325$ , w przybliżeniu na zł - 1300. Wartość na koncie statku i pakietu to 295,2 $ + wartość referrala ok 70$ . Wartość rynkowa wszystkiego na koncie około 500$ Edytowane 1 Czerwiec 2024 przez bad_and_ugly Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michaelgogolowski 0 Napisano 1 Czerwiec 2024 Dziękuję za złożenie oferty, ale na razie nie mogę rozpocząć negocjacji z uwagi na zaawansowane rozmowy w sprawie kupna innego konta w SC. Odezwę się w ciągu najbliższego czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michaelgogolowski 0 Napisano 7 Czerwiec 2024 Przeanalizowałem Twoją ofertę i musze odpuścić z uwagi na cenę. 1300 zł inwestycji w produkt alfa , który nie wiadomo czy kiedykolwiek stanie się grą, jest dla mnie zbyt dużym wyzwaniem 🙂 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach