Skocz do zawartości
Zobacz w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Star Citizen - Polska Społeczność

Pełnoekranowa aplikacja na ekranie głównym z powiadomieniami push, plakietkami i nie tylko.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Kliknij ikonę Udostępnij w przeglądarce Safari
  2. Przewiń menu i dotknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Kliknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na Androidzie
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, dotykając Install.

Jakby zaginiony zakupiony pakiet startowy

Wyróżnione odpowiedzi

Napisano

Powitać Pilotów,

Wczoraj założyłem konto w Star Citizen i kupiłem pakiet startowy Avenger. 
Niestety, kiedy próbuję uruchomić grę, launcher nie pozwala mi uruchomić samouczka ani wybrać systemu , na którym chcę grać online w SC
SC jest dla mnie nowością i na razie ciężko mi się odnaleźć gdzie i do kogo napisać z zapytaniem o problemie. 
Po napisaniu do supportu dostałem lakoniczną odpowiedź że będą nad tym pracować, kasa za grę kasą ale chyba nakręciłem się na SC i chciałbym szybko spróbować.
Liczę na pomoc bardziej ogarniętych kolegów i wskazanie źródła przyczyny.

pozdrawiam
mac

Rozwiązany przez Sarr

Napisano
  • Rozwiązanie

Hej @Macras :classic_smile:

Czy problem już rozwiązany?  Wybacz opóźnienie, ale mało kto obecnie uruchamia Tutorial w Star Citizen ponieważ od jakiegoś czasu nieustannie coś w nim buguje. I często są to zupełnie inne problemy, więc trzeba by to sprawdzać co patch, a mało kto się na zbugowanie gry pisze jako wolontariusz.

Niemniej jednak, takie problemy zwykle rozwiązują się same (przelogowanie, wygaśnięcie aktywnej sesji w grze), ale jeśli nie ustępują lub chcesz to przyspieszyć, masz przykładowo takie możliwości:

1. Wylogowanie się z launchera i ponowne zalogowanie, restart gry.

2. Jeśli nadal nie pomaga, odpalasz Character Repair na tej stronie: https://robertsspaceindustries.com/en/account/reset

Po Character Repair możesz potrzebować odczekać do pół godziny (czasem krócej, czasem dłużej). To powinno zresetować Twoją postać i cofnąć Cię do wyboru lokacji startowej. Wtedy nie włączaj Tutorialu, wybierz SKIP gdy gra będzie o niego pytała.