Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które...
Szukaj wyników w...
messaya

Syndykat Wydobywczo-Transportowy rekrutacja otwarta

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,

Zapraszam chętne osoby do wspólnej gry w Star Citizen w ramach Syndykatu Wydobywczo-Transportowego (SWT).

SWT to nowa grupa, którą właśnie rozwijamy choć gramy od dana jako samodzielni gracze. Zajmujemy się szeroko pojętym transportem dóbr dla naszych klientów oraz pozyskiwaniem surowców i sprzedaży ich na giełdach. Mamy już kilka ogarniętych osób i rekrutujemy załogi do różnych ról naszej grupy: od medyków, przez operatorów ochrony, po górników i operatorów wieżyczek aby móc bezpieczenie zapuszczać się dalej. Wszystko na luzie i z naciskiem na wspólną zabawę.

Tu możecie sprawdzić, czym się zajmujemy:
https://robertsspaceindustries.com/en/orgs/SYNDISONS

W zakładce MEMBERS można aplikować jeżeli ktoś z Was ma już konto i gra. Jeżeli zaś chcieli byście pograć ale nie macie wiedzy i umiejętności - wszystkiego nauczymy. Jeżeli nie macie gry a planujecie zakupić to w lipcu pojawi się bardzo fajne okno do korzystnych zakupów. Jeżeli skorzystasz z naszych referali wspierając tym samym naszą organizację również zyskasz bardzo cenne rzeczy, które może na początku nie robią wrażenie ale po wciągnięciu się w grę zrozumiesz ich potęgę, dodatkową kasę w grze ale co najważniejsze duże wsparcie merytoryczne od całej ekipy i wsparcie techniczne. Poprowadzimy Was za rękę i pomożemy w doborze np pierwszego statku czy ścieżki kariery, nauczymy gry !

Jeśli macie konto na https://citizencommander.com/ to tam także możemy się łapać - wręcz wskazane

Konto naszej organizacji jest także na SPECTRUM:
https://robertsspaceindustries.com/spectrum/community/SYNDISONS - co prawda w trakcie budowy ale tam także można aplikować.

Albo po prostu napisz DM 🙂

Jeśli macie ochotę wskoczyć na pokład naprawdę przepięknych statków kosmicznych i być częścią ekipy z poczuciem humoru albo po prostu się czegoś dowiedzieć i pograć, to śmiało dawajcie znać. Obecny skład to nietoksyczni gracze powyżej 30stki, na co dzień pracujący, gramy gdy mamy coś do zrobienia, na weekendy i czasami w tygodniu ale to kto jak może. Oczekujemy dojrzałych emocjonalnie graczy, którzy chcą pograć i dobrze się bawić bez robienia dram.

Pozdrawiam i do zobaczenia (tym razem w kosmosie!) W załączniku kilka ogłoszeń rekrutacyjnych

SWT_REKRUTACJA_medyk.png

SWT_REKRUTACJA_mining.png

SWT_REKRUTACJA_GUNNER.png

SWT_REKRUTACJA.png

• Thanks 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

Zrzeszenia założone przez graczy

• Nadchodzące wydarzenia

Brak nadchodzących wydarzeń
  • Aktywni użytkownicy

• Kluby i Fora Citizenów

• Statystyki społeczności

• Tematów
      158
    • Odpowiedzi
      850
  • Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      1 247
    • Najwięcej online
      2 020

Nowy gracz
    betbdtcity

• Oczywiście, każda pozycja z przedstawionej listy jest ważna i każda ma swoją cząstkę społeczności, która nie może się doczekać aż [X] wejdzie do live (sam mam na oku przynajmniej 13 pozycji xd) , ale na przestrzeni lat jedyna prawidłowa odpowiedź staje się to coraz bardziej widoczna - największym krokiem do przodu dla Star Citizen będzie premiera "Squadron 42". I to pomyślna premiera. 

Jeśli CIG uda się dopiąć ten projekt, sprawić żeby był co najmniej 8/10 i wstrzelić się w dobre okno na premierę to Star Citizen zyska zupełnie nową widownię, porządny, zdrowy zastrzyk środków a CIG zyska sporo wiarygodności po posiadaniu pierwszego "czegoś" w swoim portfolio.  A co najważniejsze - setki deweloperów skupionych na SQ42 w końcu będzie mogła postawić PU na pierwszym miejscu i zaimplementować każdą rzecz z tej listy jeszcze "za naszych czasów"  Nie mogę zliczyć ile razy w tym roku na Spectrum widziałem wypowiedzi devsów w stylu: "Mamy [X] na uwadze, jednak na teraz to nie jest priorytet." albo "Mamy to w naszym wewnętrznym buildzie jednak nie mieliśmy wystarczającej ilości zasobów aby dostarczyć ten feature w tym momencie." Jeżeli gwiazdy dobrze się ułożą i Chris "wyrzuci 20" to PU dostanie skrzydeł - i to niemałych. Wtedy, mam nadzieję, będziemy przebierać w contencie i feature'ach.   
    • Tak. Z drugiej strony, ile razy rozgrywam nawet ten sam scenariusz - na przykład powtarzane już setki razy bunkry - wciąż natrafiam na nowe sytuacje. To zasługa rozwoju algorytmów enpeców. Jeśli gra idzie w tym kierunku, to dobrze. Oznacza to bowiem, że wystarczy podkręcić sztuczne inteligencje postaci, zwierząt czy pogody i będziemy mieli za każdym razem, nawet przy tych samych misjach - inne doświadczenia 🙂
    • Kurcze mam to samo na myśli, jestem w tej grze bo liczę na fajny system budowania baz, to mój konik w każdej grze, Uwielbiam latać dlatego  gram jako pilot, nie potrafię się strzelać ot.. tak wyszło hehe. Martwi mnie tylko że jak coś próbuje być wszystkim to .... zaczyna się to pierdzielić. Nie mniej, bazy, orgi i handel b2b - tylko na to czekam
  • Przeglądający

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Dołącz do Polskiej Społeczności Star Citizen!

|