Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
PL_Mariano

Sprzedam konto z pakietem Aurora MR Starter Pack

Recommended Posts

Sprzedam konto. Nagrałem się już trochę. Czas iść dalej i zająć się rodziną. Oddam za 150zł. Takie same konto nowe kosztuje 55 USD (przy obecnym kursie 4.30 USDPLN wyjdzie jakieś 235zł). 

wizyta.jpg

• Thanks 1

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Information

• Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 15 Guests (See full list)

There are no registered users currently online

• Upcoming Events

No upcoming events found
  • Popular Contributors

• Citizen Clubs and Forums

• Forum Statistics

• Total Topics
      159
    • Total Posts
      857
  • Popular Now

• Member Statistics

• Total Members
      1303
    • Most Online
      2020

Newest Member
    Caldron

• Tak. Myślę, że Chrisowi Robertsowi i całemu CIGowi zależy na tym, żeby gracz, nawet nie wykonując żadnej misji, robiąc cokolwiek, miał doświadczenie przygody 🙂
    • Czyli mamy takie same oczekiwania 😄 To dobrze, bo oznacza, że może być nas więcej, a skoro tak, może i CIG chce tego samego 😄
    • Bardzo misie podobał S-TAC od środka, fajna łajba do latania na bunkry i inne potencjalne misje na planetach w przyszłości. Tyle że w moim odczuciu to statek dla 2-3 osób, aby komfortowo korzystać z jego zasobów. Z potencjałem do wożenia całej zgrai napalonych marines. Póki w CS lata się głównie solo, a w grze nie ma jeszcze NPCów, których można zatrudnić i szkolić do obsługi działek i wszystkiego innego, wolę jednak Taurusa z Nursą albo C2 z Ambulansem C8R. Przetestowałem TACa przez kilka dni i bardzo podoba misie jego estetyka, szczególnie czerwone lasery wokół otwieranych włazów. Być może w przyszłości do niego jeszcze wrócę, na razie czekam na Ironclad Assault jako bazę wypadową z miejscem na parę gratów.
    • fajny opis, zastanawiam się nad tym statkiem od jakiegoś czasu, obecnie latam i pracuję na Taurusie ale dużo czasu spędziłem na freelacerze max, Jako że jestem pilotem to kokpit ma dla mnie większe znaczenie niż reszta statku i stwierdzam że ta przednia szyba .. ma swój urok i dodje pewnego feelingu do gameplayu. Wymusza konkretny styl lotu  i grania i trzeba to zaakceptować jeżeli ktoś chce latać tymi statkami. Maszynę trzeba po prostu wyczuć z resztą jak każdą. Mi się podoba choć wlecenie nim do doku od góry jest praktycznie niemożliwe 😉 
    • tak to mocno zauważalne elementy które nie pozwalają sądzić że oni tam to się chyba tylko na zarabianiu skupili, fajny opis, treściwy i rzeczowy.
  • Recently Browsing

No registered users viewing this page.

Dołącz do Polskiej Społeczności Star Citizen!

|