nrfegrom 2 Napisano 9 Lipiec 2022 (edytowane) Sprzedam konto z constelation taurus i gladiusem. Do tego jest tez Squadron 42. I jakieś tam pierdoły z luminaliów i innych eventów oraz podarki od kolegi , który jest subem. Edytowane 1 Maj 2024 przez nrfegrom 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nrfegrom 2 Napisano 29 Październik 2022 Konto nadal aktualne do sprzedania, jeśli ktoś zainteresowany to proszę o info. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eldrzej1 0 Napisano 9 Styczeń 2023 Konto aktualne? Jeżeli tak, to za ile? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nrfegrom 2 Napisano 1 Maj 2024 Konto nadal aktualne, taurus został upgradowany na 400I, jak ktoś realnie zainteresowany to proszę o kontakt. konto oddam za mniej niż połowę jego wartości , jak ktoś zainteresowany to proszę pisać. Byle nie oferty typu 100/150 zł nie ośmieszajmy się. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nrfegrom 2 Napisano 9 Maj 2024 Konto nadal aktualne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michaelgogolowski 0 Napisano 29 Maj 2024 Wszystko zależy, o ile mniej niż połowę wartości. Daj znać na PW. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michaelgogolowski 0 Napisano 4 Czerwiec 2024 (edytowane) Sprzedający podał swoją cenę, ja ją zaakceptowałem i nawet się nie raczył odezwać, że rezygnuje. pomimo, że odczytuje wiadomości PW. Zapewne z powodu mojej propozycji, aby transakcję dla bezpieczeństwa finansowego przepuścić przez allegro - koszty mieliśmy pokryć po połowie. Edytowane 5 Czerwiec 2024 przez michaelgogolowski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sarr 129 Napisano 7 Czerwiec 2024 Rozumiem że zachodzi podejrzenie oszustwa. Czy autor @nrfegrom może skomentować? Jeśli w ciągu tygodnia nie będzie odpowiedzi, wątek zamykamy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nrfegrom 2 Napisano 8 Czerwiec 2024 Zmarła mi Mama to tak pokrótce, konta nie sprzedałem i na razie nie mam zamiaru się z tym za przeproszeniem pierdolić. Typ wypisuje i spamuje jak głupi i snuje jakieś śmieszne teorie, gdzie tu oszustwo skoro do niego nawet do nie odpisałem. Na tym, forum wystawiłem sprzęt (logitech x56 + freetrack) , który się sprzedał OSOBIŚCIE u mnie W DOMU !!.. Szkoda słów , a kupujący sam pisał ,że ma ponad 20+ ofert to już dawno mógł coś kupić, a nie wypłakiwać się na forum. Tyle jeśli chodzi o mnie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sarr 129 Napisano 9 Czerwiec 2024 9 godzin temu, nrfegrom napisał: Zmarła mi Mama to tak pokrótce, konta nie sprzedałem i na razie nie mam zamiaru się z tym za przeproszeniem pierdolić. Typ wypisuje i spamuje jak głupi i snuje jakieś śmieszne teorie, gdzie tu oszustwo skoro do niego nawet do nie odpisałem. Na tym, forum wystawiłem sprzęt (logitech x56 + freetrack) , który się sprzedał OSOBIŚCIE u mnie W DOMU !!.. Szkoda słów , a kupujący sam pisał ,że ma ponad 20+ ofert to już dawno mógł coś kupić, a nie wypłakiwać się na forum. Tyle jeśli chodzi o mnie. Ogromnie współczuję w takim razie i najmocniej Cię przepraszam ze swojej strony 😢. Nie mogliśmy wiedzieć. Po prostu pilnujemy porządku. Dziękuję w takim razie za Twoją odpowiedź i trzymaj się 💔. Gdybyś czegoś potrzebował, pisz. Sprawa wyjaśniona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BlazejAntol 16 Napisano 22 Marzec Czy konto nadal aktualne? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nrfegrom 2 Napisano 24 Marzec W sumie tak , od ostatniego "wystawiania" nie interesowałem się tym. Jak dogadamy sie co do ceny to moge to rowniez wystawic np na allegro. Ale koszt ponosi kupujacy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BlazejAntol 16 Napisano 24 Marzec (edytowane) Rzuć ceną jaka Cię interesuje. Znajdziesz mnie na discordzie, nazwa taka sama jak tutaj. Edytowane 24 Marzec przez BlazejAntol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nrfegrom 2 Napisano 27 Marzec Moge wbić ale to dopiero jutro wieczorem , aktualnie na delegacji siedze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BlazejAntol 16 Napisano 30 Marzec Rozumiem że nieaktualne jak się nie odzywasz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach