Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
-
  • M&V Bar Lorville 1
  • M&V Bar Lorville 2
  • First Light
  • Main Theme
  • V
  • Majesty of Space
  • Mind Games
  • The Rebel Path
  • Sabre Raven (Trailer)
  • Мусорщики
  • To Hell and Back
  • Wushu Dolls
  • Orison Voyager Bar
  • The Sacred And The Profane
  • Rite Of Passage
  • Extraction Action
  • Patri(di)ots
  • Scavenger Hunt
  • Outsider No More
  • Never Fade Away
  • Work In Order
  • Technology
  • Gateway
  • Lovely Day
  • Ustawienia:

Recommended Posts

Znalazłem ciekawą strone która na pewno zainteresuje potencjalnych przyszłych lub teraźniejszych handlowców/minerów.
Nie jaki Raveir stworzył interesujący site (stronę) która nie tylko wskazuje dobre trasy handlowe ale podlicza z góry całkowity profit, najlepszy towar, gdzie sprzedac, itd...
Na stronie też są między innymi raporty cen z miningu i w przyszłości będą rzeczy robione ze zbieractwem. Z tym prace trwają (mining manualny harvastables).
Z tego co widziałem jest też database z przedmiotami typu broń, armor, statki itd i gdzie je kupić.
Zobaczcie i oceńcie sami...

https://www.gallog.co/

• Thanks 1

Zgadza się, również z tego korzystam. Ale będziemy to wszystko mieli niebawem też u nas :).

Dzięki za info, nie wiedziałem o tej stronie

Guest Liinket
W dniu 21.11.2019 o 19:50, Sarr napisał:

Zgadza się, również z tego korzystam. Ale będziemy to wszystko mieli niebawem też u nas :).

I jak wygląda ta sprawa? 😁 Czy jest jakaś Polska strona bądź aplikacja pomagająca ogarnąć handel od podstaw? 

6 godzin temu, Gość Liinket napisał:

I jak wygląda ta sprawa? 😁 Czy jest jakaś Polska strona bądź aplikacja pomagająca ogarnąć handel od podstaw? 

Tak, wkrótce będzie, bardzo spora. Stąd trwało to trochę czasu.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Information

• Similar Content

• By Nexo
      Sprzedam pamięci ram Patriot Viper Steel (2x8) 3200mhz cl 16 link:https://allegrolokalnie.pl/oferta/pamiec-ram-patriot-viper-ddr4-16-gb-3200-mhz-cl-16
    • By Tomsky
      Kilka pytań związanych z w/w zagadnieniem.
      Czy statki / pojazdy kupione za środki wewnątrz gry zachowują się pomiędzy aktualizacjami ?
      Czy statki / pojazdy kupione za środki wewnątrz gry obejmuje jakieś ubezpieczenie ?
      Czy można nimi obracać?
    • By Star Citizen Hub PL
      Witajcie w Business District!
      Ten dział przeznaczony jest wymianie dóbr między Star Citizenami. Czym możemy handlować?
      Dozwolone są wszelkie oferty sprzedaży (WTS - Want to Sell) oraz oferty kupna (WTB - Want to Buy) dotyczące Star Citizen.
      Obecnie więc można sprzedawać każde giftowalne przedmioty nabyte w Star Citizen drogą dowolną. Nie wnikamy czy kupiliście jest bezpośrednio w Roberts Space Industries czy w jakimkolwiek Grey Market. Jesteśmy miejscem neutralnym, a więc wszelkie oferty są dozwolone.
      Nie jesteśmy stroną w transakcjach, ale zachęcamy do uczciwości i wspierania kolegów pilotów oraz całej polskiej społeczności wartościowymi ofertami.
      Sprzedaże / kupno całych kont to również tylko wasza sprawa.
      Udanych transakcji!
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 37 Guests (See full list)

There are no registered users currently online

• Popular Contributors

• Mobiglass Comm-Link

Load More
    You don't have permission to chat.
  • Upcoming Events

No upcoming events found
  • Citizen Clubs and Forums

• Najnowszy komentarz

• W zasadzie brakowało mi takiego miejsca - przeznaczonego dla wszystkich graczy Star Citizen niezależnie od przynależności.   Podsunęło mi to pewien pomysł - klub dla graczy, których punktem zainteresowania jest np. Area18 lub cały ArcCorp i okolice. Z miejscem blogowym na coś w rodzaju parodii spotted i botów of new york.   Szkoda, że nie mamy więcej aktywnych użytkowników na forum. Na pierwszy rzut oka w Polsce mamy dosyć małą społeczność zainteresowaną Star Citizenem. 
      Jestem ciekaw - ile osób zdecydowało się zostać samotnym wilkiem i nawet nie szuka żadnych społeczności graczy.

Dołącz do Polskiej Społeczności Star Citizen!

|